Тенденции в пролетните сватби 2019

Тенденции в пролетните сватби 2019

 

Пролетта е страхотен сезон за сватба – по-дълги дни, изпълнени с хубаво време и експлозия от цветове. Това е времето, в което се появяват красиви цветя, с които да декорирате и да изпълните пространството със свежест и нежност. През 2019 се заражда тенденция за устойчивост на декора – изборът на сватбени цветя да се базира на качество, за сметка на количество.

Ето някои предложения за растения, които да включите в сватбата си:

Люляк

Люлякови нощи

Люлякът, наричан още кралско цвете, е много нежно и романтично растение. Приятният му аромат носи усещането за пролетта. С разцветки в лилаво и бяло, комбиниран със зеленина и панделка, образува нежен букет.

Момина сълза

момина сълза

Момината сълза е нежен акцент към булчинския букет, а защо не и към декора. Носи усещане за невинност, а деликатният и аромат ще бъде с вас през целия ден.

Божур

божури
Традиционно божурите идват в бяло, розово и червено. Обемната му чашка и нежните му цветове го правят много подходящ както за букети, така и за венци и други декорации. Добре се комбинира с други пролетни цветя и зеленина.

Фрезия

buket-frezia-2
Фрезията идва в най-разнообразни цветове като бяло, жълто, оранжево, виолетово, лилаво, розово, червено, а някои фрезии дори комбинират два цвята. Освен голямата цветова гама, нежното растение има много приятен аромат. Подходящо е и за бутониери, но и като част от ароматен разноцветен букет.

Папрати

Зеленината е неотменна част от сватбената декорация. Клонки, евкалипт и рускус са от традиционните зелени декорации, но през 2019 тенденцията е към папратите. Те създават Бохо атмосфера и усещане за природа.

14192108_1120251738050768_5387883034422101290_n